Priser

Jag har behandlingsrum i Hälsohuset i vackra Alnarp, med närhet till Malmö och Lund. Alnarpsparken i sig är en underbar plats som gynnar avkoppling och välmående. Har du möjlighet så ge dig själv tid i samband med behandlingen för att njuta av den vackra naturen.

PRISER

Lymfmassage

 • Första besök 120 min 1250 kr

  Om du vill har hjälp med specifika symtom eller ett långvarigt hälsoproblem är det ett bra val att välja ett Första besök när du är ny kund hos mig. I Första besöket ingår både konsultation och tester för att jag ska få en bild av dina besvär, hur din kropp mår och vilken behandling som passar dig bäst.

 • Lymfmassage 85 min 990 kr

  85 min lymfmassage är en helkroppsbehandling för dig som vill förbättra din lymfhälsa och därmed din allmänna hälsa och ditt välmående. Lymfmassagen anpassas alltid för att du ska få mest möjliga ut av behandlingen långsiktigt.

 • Lär dig egenvård 450 kr

  Att kombinera lymfmassage med egenvård hemma kommer att ge dig de bästa och effektivaste resultaten. Boka in en tid för genomgång av egenvård anpassad just för dig och dina behov.

 • 5 x 85 min 4700 kr

  Paket för dig som varit på lymfmassage hos mig tidigare och önskar täta och regelbundna behandlingar. Att få regelbunden lymfmassage ger bättre resultat än enstaka behandlingar här och där. Lymfmassagen anpassas alltid för att du ska få mest möjliga ut av behandlingen långsiktigt. Jag kan fokusera på olika områden och tekniker vid olika tillfällen för att steg för steg hjälpa dig mot bättre lymfhälsa.

PRISER

Fascia Friskvårdsbehandling

 • Fasciabehandling 900 kr

  Fasciabehandling är både för dig som vill hålla kroppen i form och vill förebygga problem, och för dig som har ont och vill bli bättre. Detta är en skonsam behandling för hela kroppen. Fasciabehandling innefattar både manuell terapi och behandling med djupvågsmaskin som är optimerad för bindväven i kroppen.

PRISER

Ärrvävnads-
behandling
 • Första besök 900 kr

  Första besöket tar ca 50 min. Det innefattar en konsultation och tester för att se ärrets påverkan och ha ett utgångsläge att jobba från.

 • Återbesök 700 kr

  Återbesöket är ca 30 min. Hur många behandlingar som behövs beror på ärrets omfattning.

 • 3 x återbesök 1950 kr

  Paket för dig som har varit på ett första besök och med ärr som kräver flera behandlingar.

PRISER

Koppningsbehandling

 • Curam Recovery® Signaturbehandling 790 kr

  Curam Recovery® signaturbehandling, 55 min, är för dig som vill få en riktig djupgående behandling av hela kroppen. Behandling innehåller både statisk och dynamisk koppning, där olika kroppsdelar behandlas samtidigt, för att effektivt släppa på spänning i muskler och bindväv samt öka cirkulationen.