Hur kan jag hjälpa dig?

BEHANDLING

Fasciabehandling

Fasciabehandling är både för dig som vill hålla kroppen i form och vill förebygga problem, och för dig som har ont och vill bli bättre.

Det är en skonsam behandling för hela kroppen. Fasciabehandling innefattar både manuell terapi och behandling med djupvågsmaskin som är optimerad för bindväven i kroppen. Behandlingsmaskinen ger harmoniska vibrationer som effektivt påverkar fascian/bindväven och ökar rörlighet och avslappning och förbättrar cirkulation och vätskeflödet.

Fasciabehandling kan t ex hjälpa vid: – Axelbesvär och frozen shoulder – Ryggvärk – Nackproblem – Huvudvärk – Ryggskott – Tennisarmbåge/Golfarmbåge/Musarm – Hälsporre – Löparknä – Fibromyalgi och annan smärtproblematik

BEHANDLING

Lymfmassage

Jag utför lymfmassage och hjälper dig med behandling och egenvård för att förbättra funktionen i lymfsystemet.

Lymfsystemet är kroppens städpatrull, reningsverk, återvinningscentral, transportservice och försvarslinje mot inkräktare i ett.

Lymfmassage förbättrar cirkulationen och ser till att få bort överskottsvätska och slaggprodukter vi inte vill ha kvar i kroppens vävnader så att cellerna sedan kan ta upp den näring de behöver. Det är A och O för cellernas och hela kroppens hälsa och funktion.

BEHANDLING

Ärrbehandling

Jag behandlar ärr från skador och operationer som orsakar besvär eller obehag så som smärta, förändrad känsel, stelhet, minskad rörlighet, domningar och emotionell påverkan.

Även om inte alla ärr orsakar problem så gör många det. Det vi ser på huden av ett ärr är ofta bara toppen på ett isberg. Ärr påverkar även fascia och bindväv, muskler, nervsystem, cirkulation och energiflöde.

Hur mycket ett ärr påverkar är olika från fall till fall och beror på hur ärret kom till, om det var en traumatisk händelse, hur ärret läkte, vilken riktning ärret har, och var på kroppen det sitter.

BEHANDLING

Koppningsbehandling

Koppningsbehandlingen är en Curam Recovery® Signaturbehandling, perfekt för dig som vill få en riktig djupgående behandling av hela kroppen. Behandlingen innehåller både statisk och dynamisk koppning, där olika kroppsdelar behandlas samtidigt, för att effektivt släppa på spänning i muskler och bindväv samt öka cirkulationen.

Behandlingen är djupt avkopplande och väldigt behaglig och ger kroppen en stund för vila och återhämtning. Samtidigt har den en upplyftande och boostande effekt. Curam Recovery® Signaturbehandling hjälper dig att ta hand om trötta muskler både på grund av träning eller efter för mycket stillasittande.

KLASSER & 1:1

Yoga & Rörelse

Jag erbjuder yoga och rörelseträning för privatkunder främst i terapeutiskt syfte. t ex vid värk eller smärta, stress, utmattningsproblematik, som symptomlindring vid sjukdom eller för allmänt ökat välmående.

Med individuellt anpassade yogapositioner, funktionell rörelse, andningsövningar och avslappningstekniker hjälper jag dig att hitta rätt i din kropp och sinne och få mer energi för livet.

Jag håller även kurser och gruppklasser i yoga.