BÄTTRE LYMFHÄLSA FRAM TILL JUL

Everflows Adventskalender 2021

Här är adventskalendern som stärker ditt lymfsystem och skapar flöde och mer välmående i vardagen.

Jag vet att december kan vara hektisk med mycket att fixa inför julafton, julmiddagar att gå på och snöbollskrig att utkämpa. Kanske är det just det som gör Everflows Adventskalender så bra. Så att du får en liten påminnelse varje dag om att ta hand om dig själv mitt i allt julstök.

Hade det inte varit fantastiskt om du vore piggare och hade MER energi till julafton istället för att känna hur batteriet laddas ur lite mer för var dag i december?

Hur fungerar Everflows adventskalender?

Du börjar med att anmäla dig genom att fylla i förnamn och mejladress nedan. Det kostar inget att delta.

Sedan kommer du precis som med en vanlig adventskalender öppna en lucka varje dag från 1:e december fram till julafton. Luckan kan innehålla en video med övningar och tekniker som är bra för lymfsystemet. Det kan också innehålla ett enkelt tips för bättre lymfhälsa eller en påminnelse om att ge dig själv några minuter varje dag, minuter som bara är dina.

Adventskalendern är utformad enligt principen lite + ofta = mycket. Det innebär att jag delar med mig av ett par enkla övningar för lymfsystemet som du upprepar under december, snarare än att än att du bombarderas av tusen olika saker att göra. Upprepning och kontinuitet med lite varje dag är det som skapar hållbar förändring.

Du har tillgång till alla videor som ingår i adventskalender fram 25:e december.

Vill du ge dig själv en gåva var dag fram till julafton?

Ja, jag vill ta del av Everflows Adventskalender!

*När du anmäler dig till Everflows Adventskalender godkänner du att vara med i Everflows mejllista och ta emot nyhetsbrev.